Про рішення та розпорядження АМКУ

06 апр, 10:46

Надано дозвіл ЗАТ “Росава” (м. Біла Церква, Київська обл.) на придбання цілісного майнового комплексу з виробництва великогабаритних сільськогосподарських шин, що належить ЗАТ “Білоцерківська Теплоелектроцентраль”.

Надано дозвіл ТОВ “Суми-Петрол” на придбання цілісного майнового комплексу автозаправної станції у с. Розкошенці Полтавської області, що належить ТОВ “Лібор” (м. Київ).

Надано дозвіл ТОВ “Дніпро-Петрол” на придбання цілісного майнового комплексу автозаправної станції, розташованої у с. Піщанка Дніпропетровської області.

Надано дозвіл ТОВ “НІКО ІНВЕСТ” (м. Київ), ТОВ “Торговий дім “НІКО” (м. Київ), ТОВ “НІКО ЛІЗИНГ” (м. Київ), ТОВ “НІКО УКРАЇНА” (м. Київ) та його дочірнім підприємствам “НІКО ЧЕРНІВЦІ”, “НІКО ЗАХІД” (м. Львів), “НІКО Дніпропетровськ”, “НІКО Донецьк”, основним видом діяльності яких є послуги роздрібної торгівлі легковими автомобілями марки “MITSUBISHI”, на узгоджені дії у вигляді створення концерну “НІКО” (м. Київ). Метою об’єднання підприємств у концерн є вдосконалення процесів придбання та реалізації автомобілів “MITSUBISHI”, їх сервісне обслуговування, оптимізація імпорту товарів, розробка і вдосконалення уніфікованих стандартів та правил. При цьому новостворений концерн не буде вести господарську діяльність спрямовану на отримання прибутку та будуватиметься на принципах вільного вступу та виходу.

Надано дозвіл ЗАТ “Компанія Радіо Крок” (м. Запоріжжя), яке здає в оренду нерухомість, проводить маркетингові дослідження та консультативну роботу, на придбання понад 50% акцій ВАТ “Гамма” (м. Запоріжжя), яке здає в оренду нерухомість виробничо-технічного та культурного призначення.

Надано дозвіл АКБ “ТАС-Комерцбанк” (м. Київ), ЗАТ “ТАС-ІНВЕСТБАНК” (м. Київ), ЗАТ “Страхова компанія “ТАС” (м. Київ), ЗАТ “Страхова група “ТАС” (м. Київ), Кредитінфо Груп ХФ (м. Рейк’явік, Ісландія) та Національній асоціації кредитних спілок України на узгоджені дії у вигляді створення ЗАТ “Міжнародне бюро кредитних історій”, основним видом діяльності якого буде ведення кредитних історій.

Надано дозвіл компанії “Swissport International AG” (Швейцарія), основним видом діяльності якої є надання послуг з комплексного обслуговування пасажирів в аеропортах, на придбання частки ТОВ “Інтеравіа” (м. Київ), основним видом діяльності якого є надання послуг з наземного обслуговування пасажирів, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

АМКУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118153.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua