Українські верифікатори допоможуть у верифікації

06 апр, 12:24

Завершується візит української військової делегації на чолі з начальником Управління верифікації Генерального штабу ЗС України генерал-майором Ігорем Федотовим до Сербії та Чорногорії.

Група українських верифікаторів у Белграді бере участь у 14-му засіданні Багатонаціональної дорадчої групи Регіонального центру допомоги у верифікації та імплементації міжнародних зобов’язань в галузі контролю над озброєннями (RACVIAC).

В рамках засідання генерал-майор Ігор Федотов провів робочу зустріч з начальником Регіонального центру допомоги у верифікації та імплементації міжнародних зобов’язань в галузі контролю над озброєнням грецьким бригадним генералом С. Папотісом. Під час зустрічі сторони обговорили питання, що пов’язані з вивільненням інфраструктури та особового складу в ході виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки.

Варто зазначити, що представники Збройних Сил України беруть участь у засіданні Багатонаціональної дорадчої групи в рамках Пакту стабільності для Південно-Східної Європи, до якого Україна приєдналася в якості спостерігача у минулому році.

Крім України, до Пакту долучено 20 країн-членів та 6 країн-спостерігачів.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118136.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua