Третьяков подав на Зінченка до суду

28 окт, 09:46

Колишній перший помічник президента Олександр Третьяков подав до Печерського районного суду Києва позов про спростування недостовірної інформації, поширеної Олександром Зінченком.
 
Попереднє судове засідання по справі призначено на 31 жовтня 2005 року. Позов Третьякова у суді підтримує міжнародна юридична фірма «Бейкер і Макензі».

«Голослівні обвинувачення, які завдали шкоди моєму доброму імені, - це не лише моя особиста драма. Це деградація політичних стандартів, це зневага до всіх громадян, яких хочуть обдурити фальшивками. Я не хочу, щоб моя країна жила від скандалу до скандалу, щоб нормою стало взаємне обливання брудом у ЗМІ. Переконаний, що країна змінилася, що в ній можна знайти правовий шлях захисту людської гідності”, - заявив у зв’язку з поданням позову Третьяков.

Нагадаємо, що 5 вересня О.Зінченко звинуватив у корупції тодішнього секретаря РНБОУ Петра Порошенка, Третьякова та лідера фракції “Наша Україна” Миколу Мартиненка.

Мартиненко вже подав до суду на Зінченка з вимогою публічно спростувати розповсюджену ним неправдиву, як переконаний депутат, інформацію. Судове засідання у цій справі перенесено з 21 жовтня на 8 листопада у зв’язку з хворобою судді.
 
"Молодіжна правда"

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/105490.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua