Олійник відмовляє всіх від використання адмінресурсу

08 ноя, 12:20

За використання адміністративного ресурсу під час виборів 2006 року державних службовців одразу ж звільнятимуть. Про це заявив під час конференції Львівської обласної організації партії Народний союз «Наша Україна» голова ЛОО НСНУ, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник.
 
«Партія Народний союз «Наша Україна» чітко й однозначно заявляє про недопустимість під час виборів та агітаційної компанії будь-яких проявів застосування адмінресурсу, - категорично заявив Петро Олійник. - Ми впевнені, що жоден із членів нашої партії, яку б посаду він не займав в органах державного управління, не допустить зловживань у використанні наданих повноважень і закликаємо всі політичні силі, які братимуть участь у виборчій боротьбі, відмовитися від застосування будь-яких недемократичних способів ведення виборчої кампанії».
 
НСНУ пропонує започаткувати публічне обговорення фактів недемократичного втручання у виборчий процес і використання адмінресурсу і усім політичним силам разом вживати необхідні дії, щоби запобігати таким спробам.
 
УРА-Інформ.Львів

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/104930.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua