Данілов розцінює свою відставку як політичну

09 ноя, 11:35

Олексій Данілов розцінює свою відставку з посади голови Луганської обласної державної адміністрації як політичну і спростовує інформацію прес-секретаря Президента України Ірини Геращенко про те, що йому запропонували іншу посаду. Про це Данілов повідомив в інтерв’ю по телефону. Він зазначив, що до цього часу не має документу про своє звільнення, і спростував заяву Геращенко про те, що з ним мали розмову, що йому подякували за роботу і запропонували іншу посаду.
 
Данілов також повідомив, що у сьогоднішньому розширеному засіданні Кабінету Міністрів України від Луганщини ніхто не бере участі. За його словами, складається таке враження, що Луганщина для Києва начебто і не існує.Місцеві експерти серед найбільше вірогідних кандидатів на посаду губернатора Луганщини називають Михайла Поживанова та Володимира Грищенка.
 
Нагадаємо, що 8 листопада Геращенко повідомила, що Президент України Віктор Ющенко підписав указ про звільнення голів Луганської та Запорізької обласних державних адміністрацій Олексія Данілова та Юрія Артеменка. За її словами, губернаторів Запорізької і Луганської областей звільнено у зв’язку з їх переходом на іншу роботу, зокрема, їм будуть запропоновані посади в органах виконавчої влади.
 
За словами Геращенко, напередодні з Артеменком і Даніловим відбулись відповідні розмови з керівництвом Секретаріату Президента та в Кабміні. «Вони знають про це рішення Президента і з ними погоджено те, що вони переходять на іншу роботу у виконавчій владі», - сказала Геращенко.Того ж дня були оприлюднені укази про звільнення Данілова та Артеменка з формулюванням “у зв’язку з переходом на іншу роботу”.
 
Данілов був призначений головою Луганської обласної держадміністрації 4 лютого 2005 року. До цього він керував виборчим штабом кандидата в Президенти України Віктора Ющенка в Луганській області. Данілов - один із засновників і лідерів партії «Яблуко», яка пізніше злилася з ВО “Батьківщина”.
 
"proUA.com"  

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/104844.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua