Причина алчевської аварії - це корупція місцевої влади

02 фев, 10:43

"Алчевськ - це міна уповільненої дії. І такі міни закладені сьогодні по всій Україні", - заявив на своїй прес-конференції куратор Луганського обласного штабу Блоку «Наша Україна» Давид Жванія.

"І якщо не буде здійснено певних кроків, ці міни почнуть вибухати одна за одною. А детонатором стане безвідповідальність та корупція, яка панує сьогодні, зокрема, в комунальному господарстві", - вважає Жванія.

"Коли я був міністром, кожного дня мені на стіл лягав стос паперів, в яких містилася інформація про надзвичайні ситуації, котрі виникають щодня по всій Україні. Коли починав розбиратися в причинах, то ставало абсолютно ясно: причина цих аварій, катастроф і надзвичайних ситуацій, які виникають - у халатності, безвідповідальності, у бажанні отримати з бюджету гроші й покласти їх собі до кишені", - заявив Давид Жванія.

"Проблемі опалення Алчевська - вже десять років, одна усі ці роки влада її не збиралася вирішувати. А сьогодні, замість того, аби рятувати ситуацію, мер знаходиться начебто на лікарняному, "терміново" захворіли й усі його заступники, - сказав Жванія. - Однак біда Алчевська не лише у ржавих трубах, біда - в чиновницькій безалаберності . Ми в Україні взагалі кожного року дуже дивуємося, коли настає зима...".

Прес-служба НСНУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/100063.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua