Красива зранку: секрети ідеальної шкіри

20 окт, 08:28

Мати сяючу шкіру - це мрія багатьох, але ідеальна шкіра не є вродженим даром, вона досягається правильним доглядом. Ранкові рутини з догляду за шкірою можуть значно поліпшити стан вашого обличчя, надавши йому ідеального кольору і текстури.

Приховування недоліків

Секрет ідеальної шкіри полягає в тому, щоб знати, як правильно приховати дрібні недоліки. Вам може знадобитися легкий тонувальний макіяж, включно з консилерами, коректорами і маскувальними олівцями. Маскувальний засіб потрібно наносити тонким шаром на чисту шкіру й уважно вбивати пальцями.

Приховування різних недоліків

Синці під очима: Для приховування синців використовуйте маскувальний засіб помаранчевого відтінку, він допомагає пом'якшити синяву під очима. Можна також спробувати матову помаду "морквину".

Пігментні плями, веснянки, темні шрами: Використовуйте білий тональний крем або консилер для освітлення цих дефектів. Або виберіть світлий маскувальний олівець.

Білі шрами та плями (вітиліго): Темний коректор допоможе замаскувати білі шрами і плями, наносьте його акуратно, не заходячи за межі плям.

Прищі, червоні плями: Зелений коректор і звичайний тональний крем можуть допомогти приховати прищі та червоні плями.

Ідеальна шкіра - це результат знання секретів і вміння правильно доглядати за собою. Вам не потрібно бути професійним візажистом, щоб досягти бездоганного зовнішнього вигляду.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/556479.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua