Окупанти обстріляли Харківщину: пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди

12 янв, 10:24

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Харківську область та завдавати ударів з танків, мінометів та артилерії по населених пунктах прифронтових районів.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, минулої доби ворог продовжував обстріли прикордонних населених пунктів області.

З мінометів та артилерії окупанти обстрілювали Гур’їв Козачок, Стрілечу, Старицю, Огірцеве, Вовчанськ, Вільчу і Новомлинськ.

На Куп’янському напрямку ворог вкотре завдавав ударів по Дворічній, Куп’янську, Кислівці, Табаївці та іншим населеним пунктам.

Внаслідок цих обстрілів пошкоджено приватні будинки, торговельний павільйон та господарчі споруди. Також ворожі снаряди влучили в одне з підприємств у Вовчанську.

Очільник області повідомив, що жертв серед цивільного населення немає.

Зазначимо, за добу 10 січня окупанти обстріляли більше 20 населених пунктів Харківщини у Куп'янському, Харківському, Чугуївському та Богодухівському районах.

Нагадаємо, 10 січня російські окупанти обстріляли Харків, попередньо з РСЗВ "Смерч". У Київському районі зафіксоване влучання у склад піротехніки. Сталася масштабна пожежа, вночі спостерігалася детонація піротехнічних виробів. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Світлана Манько

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/540613.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua